HÜSN-İ TİLÂVET KURSUNA KURSİYER SEÇİMİ YAPILDI

HÜSN-İ TİLÂVET KURSUNA KURSİYER SEÇİMİ YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cami ve Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin Kur’an tilâveti ile ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun güzel bir edâ ile okumalarını sağlamak amacıyla Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinde 15 Nisan – 25 Ekim 2024 tarihleri arasında “Hüsn-i Tilâvet Kursu” düzenlenmesi planlanmıştı. Bu kapsamda İl Müftülüğünde Hüsn-i Tilâvet Kursuna Kursiyer Seçim Sınavı yapıldı.

Sınavda Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Said Nuri Kandemir’in başkanlığında, Eğitim Görevlisi Burak Kara ile İl Müftü Yardımcısı Abdullah Sertoğullarından oluşan komisyon görev yaptı.

Sınav sonucunda ilimize verilen 4 kişilik kontenjan adedince başarılı olan personel 15.04.2024 – 25.10.2024 tarihleri arasında Şanlıurfa Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nde açılacak olan Hüsn-i Tilâvet kursuna katılacaklar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.