AYAĞA KALK HATAYSPOR!

AYAĞA KALK HATAYSPOR!

6 maçta sadece 1 puan alabilen Hatayspor, teknik direktör değişikliğinin yaşandığı kaotik bir ortamda yeniden ayağa kalkmanın hesaplarını yapıyor.Süper Lig 7’nci hafta maçında kendi sahasında Yukatel Kayserispor’a mağlup olan, ardından da Serkan Özbalta ile yollarını ayırıp Volkan Demirel ile anlaşmaya varan Hatayspor’da çıkış yolu aranıyor. Demirel’in gelişi ile kadrodışına varan tedbirlerin alınacağı öğrenildi.Geride kalan 7 haftada Hatayspor’un tek puanını bulunurken ligin geri kalanında Volkan Demirel, takımı yeniden ayağa kaldırmak için mücadele edecek.

HATAYSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Yeni sezona teknik direktör Serkan Özbalta ile başlayan Hatayspor için Kayseri maçı dönüm noktası oldu. Ligde çıktığı 6 maçta sadece 1 puan alan ve rakip ağları sadece 2 kez havalandıran Bordo-Beyazlı ekipte hafta boyunca teknik direktör tartışmaları yaşandı. Çok sayıda taraftar teknik direktör değişikliği talep ederken, kulüp yönetimi Volkan Demirel ile anlaşmaya vardı. 

HATAYSPOR SÜPER LİG’DEKİ SON 15 MAÇTA SADECE 1 KEZ KAZANDI

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hatayspor’da başlayan büyük düşüş yeni sezonda da devam etti. Hataypor Süper Lig’de oynadığı son 15 maçta sadece bir kazanırken, 5 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.  Süper Lig’de çıktığı son 13 maçta da kalesini gole kapatamayan Hatayspor, içinden bulunduğu krizi bir nebze da olsa aşabilmek için Volkan Demirel ile küllerinden doğmanın hesaplarını yapıyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.