BAŞKAN ALTAY’DAN İL KONGRESİNE DAVET

BAŞKAN ALTAY’DAN İL KONGRESİNE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, tüm vatandaşları 8 Ekim Pazar günü Antakya Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılacak İl Kongresine davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay teşkilatı, 8 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Antakya Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan İl Teşkilatının Olağan Kongresinde il başkanını seçecek. MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, yaptığı açıklamada, ilçe kongrelerini tamamladıklarını ve şimdi sıranın il kongresine geldiğini belirtti. Altay, “Başta partililerimiz olmak üzere tüm halkımızı kongremize davet ediyorum” dedi. Başkan Altay, kongrenin miting havasında geçeceğini ifade ederek, “8 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Antakya Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan İl Teşkilatımızın Olağan Kongresini bir miting havasında gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler, bir hizmet yarışının, bayrak değişiminin, yenilenmenin ve güçlenmenin simgesidir. Kongremizde birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak, Cumhur İttifakı adına stratejik hedeflerimize uygun adımlar atmayı amaçlıyoruz. Kongremize partimizin önde gelen isimleri de katılacak. Partimizde istikrar ve daha güçlü bir istikbal hedefimiz doğrultusunda kongremizin ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

MHP’nin Türk milletinin ve vatanının geleceğini referans alan kutlu davasının devam edeceğini vurgulayan İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, kongrenin Türk siyasetine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.