BAŞKAN ÇİNÇİN, ÜYELERİN YANINDA

BAŞKAN ÇİNÇİN, ÜYELERİN YANINDA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, üye ziyaretlerinde bulunarak üyelerinin yanında yer almaya devam ediyor. Başkan Çinçin, bu kapsamda Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Meclis Üyeleri Selahattin Cihanoğlu ve Kemal Köseoğlu Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, ve ATSO üyeleri Mehmet Saltan ve Mehmet Güzel ile birlikte odaya bağlı işletme sahiplerini ziyaret etti. Başkan Çinçin, Gezer Concept Ayhan Gezer, KA-EN Sünger Hamit Yurtcan, Bedi Otomotiv Bedi Kızıltaş, Cesa Metal Ahmet Aras, Güzeller Makine Mehmet Güzel, BOSCH,  Servisi Cem İyiel ve Hatay Metal Sanayi Sitesi Başkanı Abdullah Zorlu’yu Sanayi Sitesinde bulunan iş yerlerinde ziyaret etti. Çinçin, ziyaretlerle ilgili; “Üyelerimiz ile bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi ve sanayi sitesinin sorunları hakkında güzel sohbetler gerçekleştirdik. Tüm üyelerimize ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

CİHANOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başkan Çinçin, geçtiğimiz günlerde işletmesinde çıkan yangından dolayı “Hisar Koltuk” sahibi Abdulgani Cihanoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çinçin; “Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Meclis Üyelerimiz Selahattin Cihanoğlu, Kemal Köseoğlu, Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu ve üyelerimiz Mehmet Saltan ve Mehmet Güzel ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde geçtiğimiz günlerde işyeri yanan “Hisar Koltuk” sahibi Abdulgani Cihanoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.