CHP ANTAKYA’DAN AYRANCI’YA ZİYARET

CHP ANTAKYA’DAN AYRANCI’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş ve teşkilat üyeleri Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kutlu geçtiğimiz hafta gerçekleşen Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa yeni seçilen Mahmut Ayrancı ve yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini iletti.

AYRANCI: ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, Başkan Ümit Kutlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ayrancı; “Hatay’da berber, kuaför ve güzellik salonu işletmeleri olarak değişim isteğimiz vardı. Bu değişim inşallah bizimle birlikte başlayacak. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyerek oy veren herkese teşekkür ederim. Camiamızı içinde bulunduğu zor durumdan çıkarmak için çalışacağız. Ziyaretiniz bize motivasyon oldu. Size ve Antakya İlçe yöneticilerinize teşekkür ederim” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.