OVANIN MUHTARLARIYLA KUMLU’DA BÜYÜK BULUŞMA

HATAY’IN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIYORUZ.

OVANIN MUHTARLARIYLA KUMLU’DA BÜYÜK BULUŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Kumlu Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Ovanın Muhtarlarıyla Buluşma programına MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ile birlikte katıldı. Programa MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın yanı sıra Kumlu İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ve ilçe muhtarları katıldı.

Her İki Ayda Bir Gerçekleştirilecek Buluşmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Belediyemizde ev sahipliğini yaptığımız “Ovanın Muhtarlarıyla Buluşma” programına katılım gösteren İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı Beyefendiye, MHP İl Başkanımız Sayın Murat Adal Beyefendiye, Kıymetli Muhtarlarımıza ve toplantıya katılım göstererek çiftçilerimizin, ovanın, Hatay’ın sorunlarına çözüm bulmaya çalışan MHP Milletvekili Sayın Lütfi Kasıkçı’ya şükranlarımı sunuyorum. Verimli geçen toplantıda muhtarlarımızın sorunları tespit edilip istişare edilerek, ortak çözümler üretilmeye çalışıldı. Bundan sonra da her iki ayda bir olmak üzere ev sahipliğimizde  toplanma kararı alınarak, Hatay’ın çok kıymetli 10 milletvekilinin de davet edilerek sorunlara çözüm bulma kararı alındı.” İfadelerine yer verdi. Kaşıkçı: Üreticilerimizin Sorunlarını Ödev Olarak Aldık MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı ise sosyal medya paylaşımında “Kumlu İlçemizde ovamızın tüm muhtarları ile bir araya geldik. Muhtarlarımızdan köylerimizin, Üreticilerimizin Sorunlarını ödev olarak aldık ve bugüne kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.” İfadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.