Şükran Abladan Her Cuma Hayrına Salep

Antakya’da ikamet eden Şükran Yavuz Kan mahallenin tabiri ile Şükran Abla her Cuma günü Cuma namazından önce ölmüşlerinin canı için dağıttığı ikramlar dağıtması ile biliniyor.

Şükran Abladan  Her Cuma  Hayrına Salep

Antakya’da ikamet eden Şükran Yavuz Kan mahallenin tabiri ile Şükran Abla her Cuma günü Cuma namazından önce ölmüşlerinin canı için dağıttığı ikramlar dağıtması ile biliniyor. Ev hanımı olan Şükran ablamız havaların serinlemesi ile kendi elleri ile hazırladığı sıcacık salep’i  mahalle sakinlerine ce Atatürk caddesinden geçen vatandaşlara dağıtıyor.

Vatandaşlarımızın ilgi gösterdiği hayır programında yaptığı işten büyük keyif alan Şükran abla sadece kendi ölmüşlerimiz için değil cümle ölmüşlerin ruhuna bu işi yaptığını belirterek çok uzun yıllardan bu yana yaptığı işi sağlığı el verene kadar devam ettireceğini söyledi. Havaların serinlemesi ile mahalle sakinlerine ve yoldan geçen vatandaşlarımıza sıcacık salep ikram eden Şükran abla, yaz mevsiminin sıcak günlerinde de buz gibi meşrubatlar ikram ettiğini belirterek  ikramlarını kabul eden ve cümle ölmüşlerimizin canına bir Fatiha okuyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek her Cuma günü Bellur Saray önünde hayır ikramına devam edeceğini yineledi.  HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.