BAŞKAN KARATAŞ HASSA’YI YENİDEN İNŞA EDİYOR

BAŞKAN KARATAŞ HASSA’YI YENİDEN İNŞA EDİYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçeye ardı ardına kazandırdığı hizmetlerle kenti yeniden inşa ediyor. 

İlçeye yol, altyapı, konut, içme suyu, mesire alanları, çok amaçlı salonlar, milli irade parkı, halka açık kafeterya gibi çok sayıda hizmet kazandıran Başkan Karataş, hizmetleriyle Hassalı vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

MAHALLELERİN SORUNLARI TEKER TEKER ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Karataş, kendisine çok sayıda istekte bulunan Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki içme suyu sorununu imece yöntemle çözdü. Başkan Karataş tarafından ilçeye gönderilen 600 metrelik içme suyu boruları mahalle halkı tarafından döşendi. Vatandaşlar tarafından bulunan geçici kaynağa ulaştırılan borular ile mahallenin içme suyunun kalıcı olarak çözümlenmesine kadar bu yöntemle geçici bir çözüm bulundu.

VATANDAŞIN MAĞDURİYETİNİ KARA MEHMET ÇÖZDÜ

Halk arasında Kara Mehmet olarak bilinen ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile uyumlu çalışmaları sayesinde ilçeye ardı ardına hizmetleri kazandıran Başkan Karataş vatandaşların mağdur olduğu sorunları tek tek çözmeye devam ediyor. Bu hizmetlerin yanı sıra ilçede içme suyu sorununu bitirecek hat çalışmaları, altyapı çalışması devam ederken, Başkan Karataş tarafından yapımı tamamlanan Aktepe Millet Bahçesi hizmetlerini dolu dizgin sürdürüyor.

HASSA’DA TOKİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçede 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması amacıyla TOKİ tarafından konut ve köy konaklarının yapımı sürdüğünü belirtti.

Başkan Karataş, kısa süre içerisinde tamamlanacak olan evlere vatandaşları yerleştirmeye başlayacaklarını belirten Başkan Karataş, “Devletimiz varolsun milletimiz sağolsun. Hassa Merkez TOKİ Konutları çalışmalar son hızla devam ediyor. Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a binlerce kere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN KARA MEHMET’E TEŞEKKÜR

Hassalı vatandaşlar mahallelerin sorunlarının çözümüne yaptığı olağanüstü katkılardan dolayı Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar yayınladıkları teşekkür mesajında; “Hassa Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’ın mahallelerimize kazandırdığı hizmetler ile eksiklerimiz gideriliyor. Hizmetin reklamı olmaz lakin çok zorlu koşullara rağmen başkanımız Mehmet Karataş her daim vatandaşın hizmetindedir. Vatandaş odaklı belediyecilik çalışması ile gönüllerimizin başkanı olan Mehmet Karataş’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.