BAŞKAN ŞAN’DAN  MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’A TEŞEKKÜR

BAŞKAN ŞAN’DAN  MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’A TEŞEKKÜR

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, Hatay’ın çalışkan milletvekillerinin başında gelen Necmettin Çalışkan’ın Altınözü’nün sorunlarını dile getirmesinden dolayı teşekkür etti.

Saadet Partisi’nin Altınözü İlçe Teşkilatının genç ve çalışkan başkanı Mahmut Şan, Altınözü’nde adı sık sık kazalarla anılan Küncülü Boğazı’nın düzenlenmesi için girişimlerde bulunan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a teşekkür etti.

Yıllarca Altınözü’ndeki sorunların çözümü için basın yoluyla yoğun çalışmalar yapan, yeni dönemde ise Saadet Partisi çatısı altında mücadelesini siyasi mecralarda da başarıyla sürdüren Başkan Şan, ilçedeki sorunların bakanlıklar düzeyinde gündeme taşınmasının ve çözümü için mücadele edilmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEK TEK İRADE SAADET PARTİSİDİR

Saadet Partisi’nin kurucusu merhum Necmettin Erbakan’ın izinden giden ve Hatay’a yıllar sonra Saadet Partisi’nden Milletvekilliği kazandıran Necmettin Çalışkan’ın TBMM’deki çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Şan, mevcut siyasi konjönktürde Türkiye’deki sorunları çözecek tek partinin de Saadet Partisi olduğunu kaydetti. Altınözü’nde sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olma yolunda ilerlediğini kaydeden Başkan Şan, “Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan hocamıza Altınözü’müzün sorununu gündeme getirerek çözümü için girişimlerde bulunduğu için ilçem adına minnettarım. Ülkemizin kurtuluşa ermesi için tek çıkar yol Saadet Partisidir. Partimiz yıllardır beklenen milletvekilliğine sayın Çalışkan ile kavuşmuştur. Milletvekilimiz TBMM’de kentimizin aksayan tüm yönlerini gündeme getirmiş, getirmeye de devam etmektedir. Kendisine TBMM’deki çalışmalarında Altınözü olarak tam desteklerimizi iletiyoruz” dedi.

ALTINÖZÜ-ANTAKYA YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Milletvekili Çalışkan’ın Ulaştırma, Altyapı ve Haberleşme Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na gönderdiği soru önergesine gelen yanıtta şu ifadeler yer aldı; “Antakya-Altınözü yolu Küncülü Boğaz mevkii ile Narlıca arasındaki kesimi içeren 10 km uzunluğundaki yolda proje çalışmaları devam etmektedir.

Küncülü Boğazı Mevkii Yolunun fiziki yapısında herhangi bir kusur bulunmamakta olup sürücü dikkatini artırmaya yönelik yolun yatay ve düşey işaretlemeleri eksiksiz olarak tesis edilmiştir. Ayrıca söz konusu yolda trafik, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla bakım-onarım çalışmaları rutin olarak devam etmektedir.” Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.