BAŞKAN SÖNMEZ, ERDOĞAN İLE BULUŞTU

BAŞKAN SÖNMEZ, ERDOĞAN İLE BULUŞTU

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde iki evladını kaybeden AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’in de eşlik ettiği ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a deprem sürecinde yaşadığı acıları, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine kadar olan süreçteki çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sönmez, seçim zaferinden dolayı Erdoğan’ı ve tüm parti emekçilerini tebrik etti.

ERDOĞAN, SELMA SÖNMEZ’E BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm acılarına rağmen görevini önce vatan diyerek yapan AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez’e başsağlığı diledi. İki evladını kaybeden Sönmez’in örnek mücadelesini her zaman hatırlayacağını belirten Erdoğan, Sönmez’in bu anlamda partisi ve dolayısıyla ülkesinin birliği ve bütünlüğü için verdiği mücadelenin zaferin sembolü olduğunu kaydetti.

SÖNMEZ’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, kabulünden ve nezaketinden dolayı teşekkürlerini sunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı saflarda mücadele etmekten dolayı gururlu olduğunu kaydetti. Kendisine eşlik eden AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’e de teşekkür eden Sönmez, AK Parti’de yaptığı çalışmalarda acısının hafiflediğini belirterek, seçim zaferinin en çok kendisini mutlu ettiğini ve çalışmalarının karşılığını zaferle almaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Uzun süren görüşme çekilen hatıra fotoğrafıyla noktalandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.