BAŞKAN YALÇIN KAYMAKAM YAZICI’YA İLÇEYİ TANITTI 

BAŞKAN YALÇIN KAYMAKAM YAZICI’YA İLÇEYİ TANITTI 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye atanan kaymakam Halil Yazıcı’ya ilçedeki projeleri tanıttı.

İlçenin değişen yüzünün mimarı olan Başkan Yalçın, ilçede istihdam yaratan ve turizm potansiyelini arttıran tesisleri tek tek Kaymakam Yazıcı’ya tanıtarak ilçenin gelişimini paylaştı. Başkan Yalçın, Kaymakam Yazıcı ile birlikte Kadın Kooperatifi, Çilek İşleme Tesisi, Devrent Sosyal Tesisi, Aba Güreşi Alanı ve Aba Güreşi Müzesi ile yapımı devam eden Karamağara Dalış Okulu ve Restoran alanlarını yerinde inceledi. 

KAYMAKAM YAZICI’DAN PROJELERE TAM NOT

Başkan Yalçın, incelemeler ile ilgili açıklamasında; “İlçe Kaymakamımız Halil Yazıcı ile birlikte ilçemizde tamamlanan ve yapımı devam eden projelerimiz; Kadın Kooperatifimiz, Çilek İşleme Tesisimiz, Devrent Sosyal Tesisimiz, Aba Güreşi Alanı ve Aba Güreşi Müzemiz ile yapımı devam eden Karamağara Dalış Okulu ve Restoran alanlarını yerinde inceledik” dedi. 

Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, ilçedeki projelerin son derece faydalı olduğunu kaydederek projelere yenilerini eklemek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.