TEKSÖZ’DEN DOĞU ÇIKARMASI

TEKSÖZ’DEN DOĞU ÇIKARMASI

Türkiye’deki esnafların sorunlarının görüşüleceği TESK zirvesi peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün de katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Teksöz, Palandöken ile birlikte Şanlıurfa’nın ardından Mardin ve Şırnak’ta da temaslarda bulundu.

Programlarda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TŞOF Başkanı ve Genel Başkan vekilleri Fevzi Apaydın ile M. Burhan Aksak, Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Terziler Federasyonu Başkanı Ali Safa Şen, Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan, Antalya ESOB Başkanı Adlıhan Dere, Manisa ESOB Başkanı Hasan Geriter, Kars ESOB Başkanı Murat Bakırhan, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Nevşehir ESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Niğde ESOB Başkanı Alim Yeşil, Aksaray ESOB Başkanı Doğan Ceylan, Kırklareli ESOB Başkanı Ali Fuat Şeker, Erzincan ESOB Başkanı Bedir Limon, Kilis ESOB Başkanı Şevket Memiler, Elazığ ESOB Başkanı Turan Kurnaz, Diyarbakır ESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Bingöl ESOB Başkanı Ali Bayram, Rize ESOB Başkanı Güven Aksoy, Afyon ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Uşak ESOB Başkanı Atalay Savaş, Kahramanmaraş ESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Tunceli ESOB Başkanı Hıdır Belice, Osmaniye ESOB Başkanı Murat Yalçın, Mardin ESOB Başkanı İsa Tunç, Şırnak ESOB Başkanı Heşar Haşimoğlu, Siirt ESOB Başkanı Cemal Koyuncu, Aydın ESOB Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Denizli ESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Batman ESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Bitlis ESOB Başkanı Ayvaz Canevi de yer aldı.

HEYET ŞANLIURFA, MARDİN VE ŞIRNAK’I ZİYARET ETTİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün de bulunduğu esnaf başkanlarından oluşan heyet, Şanlıurfa, Mardin ve Şırnak ESOB Başkanlarını ziyaret etti. Hayat pahalılığının önlenmesi için çalışmaların devam ettiği belirtilen toplantılarda esnafların sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı.

TEKSÖZ: HER ŞEY HATAY’IMIZ VE ESNAFIMIZ İÇİN

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “2 milyonun üzerinde iş yeri ve üyesi bulunan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. İthalat, ihracat ve istihdamda ülkenin ortalama yüzde 68’ini karşılayan ve küçük işletmelerden oluşan bir yapıya sahibiz. Ülkenin en büyük sorunlarından bir tanesi yüksek enflasyon. Aşırı fiyat artışları nedeniyle burada gizli maliyetler var. Kredi destekleri vesaire ile esnafın sıkışıklığının aşılması gerekiyor. Esnaf olmazsa ülkede küçük fidanlıkların olması mümkün değil. Bunların da ormana dönüşebilmesi için esnaf ve sanatkarlara destek şart. Bu amaçla TESK Başkanımız ile birlikte Şanlıurfa’da esnaflarımızın sorunlarını görüşüyor, çözüm yolları arıyoruz. Hatay’ımız ve esnafımız için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Her şey Hatay için” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.