YEŞİLDAL: ‘’BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’’

YEŞİLDAL: ‘’BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’’

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Yayladağı’nın ihyası için düzenlenen programa katıldı.

Hatay’da deprem sonrası süreçte en çok çalışan isim olarak takdirleri toplayan Yeşildal, depremden en az hasarla ayrılan ilçelerden olan Yayladağı’nda da zarar gören alanların kısa sürede ayağa kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede Yeşildal’ın çalışmalarıyla hasar gören alanlarda konut inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Milletvekili Yeşildal’ın yanı sıra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve İlçe Başkanı Doğan Gürlen’in katılımlarıyla, Yayladağı kültür merkezinde Mahalle muhtarları, meclis üyeleri, STK başkanları, kanaat önderleri ve vatandaşların katılımlarıyla Yayladağı’nın ihya ve inşası için istişare ve bilgilendirme toplantısında bir araya gelindi.

YEŞİLDAL: ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Hatay’ın 15 ilçesinin birlikte ayağa kaldırılmasını amaçlayan Milletvekili Yeşildal programda yaptığı konuşmada; “Asrın felaketi depremler sonrası şehrimizin her mahallesini inşa edip birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

HEYET MAHALLELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantı sonrasında heyet Yayladağı Ayışığı mahallesinde yapımına devam edilen köye evlerinde incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Yeşildal; “Vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturana kadar Devletimizin tüm imkanları vatandaşlarımızın emrindedir” ifadelerini kullanarak vatandaşlara güven verdi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.