BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN, ALTINÖZÜ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN, ALTINÖZÜ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Altınözü’nde incelemelerde bulundu. 6 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde meydana gelen depremlerde Altınözü ilçe merkezinde hasar gören ve yıkımları gerçekleştirilen işyeri ve konut alanlarını inceleyen Bakan Yardımcısı Gürgen, yeni proje alanlarıyla ilgili bilgi aldı. İnceleme ziyaretinde Gürgen’e Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsmail Ceylan ve GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı eşlik etti.

HEMŞEHRİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI HIZLA KARŞILAYACAĞIZ

En kısa zamanda hak sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,  “6 Şubat depreminde ilçe merkezimizde hasar gören ve kontrollü olarak yıkımları yapılan işyeri ve konut alanlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Sayın İsmail Ceylan, Gedaş Genel müdürümüz Sayın Ahmet Oğulbalı ve saha amirlerimiz ile birlikte inceledik. Çarşı esnafımızla selamlaştık; hayırlı, bereketli kazançlar diledik. İnşallah en yakın zamanda hak sahibi hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını hızla karşılayacağız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.