YILMAZ: BU SEVDA BİTMEZ

YILMAZ: BU SEVDA BİTMEZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara temasları kapsamında ziyaret ettiği AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’a Antakya ile ilgili; “Bu sevda bitmez” ifadelerini kullandı. 

Başkan Yılmaz, TBMM temasları kapsamında AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Esat Yazar ve Suvatlı Mahalle Muhtarı Ali Durgun ile AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’ı makamında ziyaret etti. Antakya Belediye Başkanlığı yeniden tevdi edilmese de Antakya ayağa kalkana kadar mücadelemi sürdüreceğim diyerek gönüllerde taht kuran Başkan Yılmaz, son ziyaretinde soru işaretlerini de bir nebze olsun giderdi. 

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL İLE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal ile kent gündemini, yıkım ve yapım başta olmak üzere gündemi değerlendiren Başkan Yılmaz; “Bizim Antakya’ya olan ömürlük sevdamız yaptığımız hizmetlerle ölçülemeyecek derecededir. Vatandaşımızın memnuniyeti için daha çok çalışmaya 

Üretmeye adayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devlet büyüklerimizin olurları ile inşallah el birliği ile kentimizi ayağa kaldıracağız” dedi. Başkan Yılmaz, kabulünden dolayı Milletvekili Yeşildal’a teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.