ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT’I UNUTMADI

ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT’I  UNUTMADI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Ege Üniversitesi’nde terör örgütü yandaşları tarafından bıçaklanarak öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniversite Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şehadetinin 7. Sene-i devriyesinde anıldı.Yoğun katılım ile gerçekleşen anma programına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilat Başkanı Mehmet Sinan Çelik, Ülkü Ocakları Mustafa Kemal Üniversitesi Başkanı Mert Şahin,Ülkücüler,Asenalar, Yüreği Vatan, Millet, Bayrak, Ezan aşkıyla çarpan Vatandaşlarımız katıldı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Merkez Kantini önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programa Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam edildi.Üniversitelerde terör faaliyetlerine izin vermeyeceklerini söyleyen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner,Ülkü Ocakları olarak bunun karşısında olmaya devam edeceklerinin altını çizerek Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şehadetinin 7. Sene-i devriyesinde gerçekleşen anma programını düzenleyen ve katılım gösteren herkese şükranlarını sundu.

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma programı toplu halde yapılan yürüyüş ile son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.