BAYRAKDAR OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

BAYRAKDAR OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Hatay’da eğitimin yetkili sendikası olan Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar Okul ziyaretlerini sürdürdü.

Bayrakdar Mahmut Yarım İlkokulu, Ataker Ortaokulu, Kuzeytepe Mehtap Mehmet Olgar Ortaokulu ve Kuzeytepe Memduh Özkaya İlkokulu’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerde eğitim kurumları yöneticilerinden okulların ihtiyaçları ve eğitimcilerin isteklerini dinledi. Okullarda göreve yeni başlayan eğitimcilere başarı dileklerini de ileten Bayrakdar ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Bugünkü ziyaret programımızda olan okullarımızdı. Hem bu okullarda Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de eğitim çalışanı arkadaşlarımız da eğitimdeki güncel konuları birlikte değerlendirme imkanımız oldu. Misafirperverlikleri dolayısıyla Mahmut Yarım İlkokulu müdürü Mehmet Güzel, Ataker Ortaokulu müdürü Murat Yıldızoğlu, Kuzeytepe Mehtap Mehmet Olgar Ortaokulu müdürü Yusuf İnci ve Kuzeytepe Memduh Özkaya İlkokulu müdür yardımcısı Fatih Yavuz başta olmak üzere tüm idareci ve eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.