BİLGİL YAYLADAĞI EĞİTİMİNDE ÇAĞ AÇIYOR

BİLGİL YAYLADAĞI EĞİTİMİNDE ÇAĞ AÇIYOR

Yayladağı’nda eğitimin sorunsuz şekilde ilerlemesinin yanı sıra eğitimde yeniliklere de imza atan İlçe Milli Eğitim Müdür Hikmet Bilgil, ilçede tüm öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Müdür Bilgil, eğitimde çağ açıyor. Bilgil son olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şenol Saygıner ve Antakya MEBBİS Yöneticisi Mehmet Aydın’ı ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve Özel Büro Sorumlusu Hasan Vural’a ziyarette bulunan MKÜ heyeti, ilçede Tübitak 4008 projeleri hakkında istişarede bulundular. Müdür Bilgil, ziyaretçilerine yaptığı bilgilendirmede; “Proje; Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları destekleme programı kapsamında “Özel Eğitim Öğretmenlerinin Dijital Yeterliliklerini Geliştirmeye Yönelik Yenilikçi Bir Eğitim Etkinliği” hazırlanmış olup 26 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında ilçemizde uygulamaya geçilecektir” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Saygıner ve Aydın’a teşekkürlerini sunan Bilgil, Yayladağı’nda eğitimin niteliğini arttırıcı çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.