BİR MİNİBÜSE 27 BİN TL KİRA

AK Parti Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayı İbrahim Güler, şoför esnaflarıyla düzenlediği toplantıda çarpıcı konulara değindi. Büyükşehir olan diğer illerin üst lige çıktıklarını ifade eden Güler Hatay’ın belediyecilik anlamında küme düştüğünü söyledi.

BİR MİNİBÜSE 27 BİN TL KİRA

AK Parti Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayı İbrahim Güler, şoför esnaflarıyla düzenlediği toplantıda çarpıcı konulara değindi. Büyükşehir olan diğer illerin üst lige çıktıklarını ifade eden Güler Hatay’ın belediyecilik anlamında küme düştüğünü söyledi. Hatay Büyükşehir belediyesinin plansız, proğramsız bir şekilde topu taca atma anlayışıyla yönetildiğini iddia eden Güler, sözlerine şöyle devam etti;
Kahramanmaraş’ta, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te olan bizde neden olmuyor?
Biz diğer Büyükşehirler gibi üst lige çıkamadık küme düştük ! Peki, neden?
Kahramanmaraş’ta devletten daha fazla ödenek mi alıyor? Aksine Hatay Kahramanmaraş’ta çok daha fazla ödenek alıyor. O halde sorun nedir?
Urfa’nın, Maraş’ın Hatay’dan Daha Güzel Neleri Var?
Urfa’nın bizden (Hatay) daha fazla güzel olmasına sebep olacak neyi var? Coğrafi olarak Urfa’da ne var? Yada Maraş’ta bizim memleketimizden daha güzel ne var? Urfa’lılar, Maraş’lılar daha güzel bir şehirde yaşamayı hak ediyorlar da biz Hatay’lılar mı hak etmiyoruz?
1 MİLYON 650 BİN TL PARA NEREDE?
Bugünkü Büyükşehir yönetimi “çalıştırmıyorlar, engelliyorlar” diye bir türkü tutturmuşlar, bir borçlanma şarkısı söylüyorlar. Bu milletin aklıyla alay etmeye kimsenin hakkı yoktur. Öyle bir şey olmadı ama hadi diyelim ki biz borçlanmaların tamamına karşı çıktık.
Hatay Büyükşehir belediyesinin 2018 bütçesi 1 milyar 650 milyon liradır. Bu para nerede?
Diğer Büyükşehirlerde
yapılan Hatay’da neden yapılmıyor diye sorduk ya; Büyükşehir belediyesi 14+1 kişilik minibüse günlük 780 TL. artı KDV olmak üzere ayda 27.612 TL. kira ödüyor. Başka da bir şey söylememe gerek yok !
Bu millet bunun hesabını 31 Martta soracaktır! HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.