HATAY MİLLET BAHÇESİ BAŞLIYOR

HATAY MİLLET BAHÇESİ BAŞLIYOR

Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada; Hatay Stadının yeni yerine taşınmasıyla AK Parti hükümeti olarak şehrimize eşsiz bir eser daha kazandıracağız. Eski Stat alanı mevcut parkla birleştirilerek Antakya’nın en güzel ve en yeşil alanı olacak.

Bu harika park alanı asırlar boyu nesilden nesile aktarılarak Aziz hemşehrilerimize hizmet verecek. Böylesine eşsiz bir eseri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu başarabilirdi.. Şükranlarımızı sunarız. Yeni Sezonda Atakaş Hataysporumuz yeni stadımıza taşınmasıyla Cumhurbaşkanımızın talimatıyla inşallah ilk kazma vurulacak.Stat tamamen sökülecek, mevcut parkla birleştirilecek ve sadece Antakya’nın değil Hatay’ımızın nefes alacağı bir yeşil alan olacak..

MİLLET BAHÇESİ İÇİNDE

Gül ve su bahçeleri Yürüyüş ve bisiklet yolları, Festival ve etnospor alanı, Mescit, Açık otopark, Sosyal donatı alanları olacak. Hep söylüyoruz. Bu ülkeye bir hizmet yapılırsa bunu AK Parti yapar.. Bu muhteşem eser için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, AK Parti Hatay vekillerimize ve AK Parti İl Başkanımıza teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.