Meşale Gazetesi

Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

Kaymakam Bülent Uygur ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Muhtarlarla ve Halkla Buluştu.

Kaymakam Bülent Uygur ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı “Muhtarlar ve Halka Buluşma” programı kapsamında, ilçemiz Avuttepe, ve Tokdemir mahallerimizde; vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi. Programa, Kaymakam Bülent UYGUR, Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Abdi Uçkuyu, İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. “Muhtarlar ve Halka Buluşma” programı kapsamında, ilçemiz Erbaşı, ve Karbeyaz Mahallerimize ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Bülent Uygur, mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, mahallelerimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinlemek üzere bu programı düzenlediklerini belirtti.
Uygur: Kapımız herkese açık
Kaymakam Bülent Uygur, “ Türkiye olarak bulunduğumuz jeopolitik konum itibari ile tüm dünyanın gözü ülkemizde. Son yıllarda yaşanan terör olayları ve Suriye’deki yaşanan gelişmelere baktığımız zaman, ne kadar zorlu bir coğrafyada yaşadığımızı daha iyi görebiliyoruz. Tarih boyunca bu topraklar üzerinde bir takım kirli emelleri olan güçler tarafından siyasi, ekonomik ve toplumsal anlamda sürekli saldırılara maruz kalıyoruz. Bu noktada üzerimize düşen görev; dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekmektedir. Diğer yandan ülkemize vereceğimiz en güzel hizmet işimizi en iyi şekilde yapmaktır. Biliyoruz ki bizler bu milletin efendisi değil hizmetkârı olmaya geldik. Vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek birinci önceliğimizdir. Bizler vatandaşımıza hizmet için buradayız. Göreve başladığımız günden bugüne Belediye Başkanımız Rıfat Sarı ile birlikte, ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla dertlenerek, ne yapabilirizin gayreti içinde olduk. İlçemizdeki en ücra köşeye nasıl hizmet götürürüz diye çalışıyoruz. Altınözü ilçemizin çehresi değişiyor. Eksik olan, talep edilen hangi ihtiyaç varsa ilçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışmaktayız. Bu vesile ile kapımız sizlere her zaman ardına kadar açıktır. İlettiğiniz sorunların çözümünün takipçisi olacağız.” dedi.
Sarı: Gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor
Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren oldukça geniş bir alana sahip ilçemizin sağlıklı ve planlı gelişimi için başlattığımız hizmet atağımıza ara vermeden devam ederken, kalıcı hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. 48 mahallemize nasıl hizmet götürürüz diye çalışmaktayız. Hizmetkârlığına talip olduğumuz milletimize layık olabilmek için bir yandan ilk günkü aşk ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor, diğer taraftan da her daim her şartta milletimizi ihmal etmiyor ve hemşehrilerimizin sorunlarını çözüyoruz. ”dediProgramın devamında muhtarlarımız ve vatandaşlarımız söz alarak mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Kaymakam Bülent UYGUR ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya ilettiler. Vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Kaymakam Bülent Uygur, sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Vatandaşlar bu güzel ve anlamlı buluşmada, kendilerine yakın ilgi gösteren Kaymakam UYGUR Belediye Başkanı Rıfat SARI’ya teşekkür etti. Haber Merkezi



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.