BU SOYSUZU LANETLİYORUM!

BU SOYSUZU LANETLİYORUM!

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ilimiz Hatay’da ki haşere ve hijyen konusuna dikkat çekti. Çirkin’in gündeminde olan tek madde bu değildi. Geride bıraktığımız günlerde bir İmamın Hataylılarla ilgili sarf ettiği cümleyi de gündemine alan Şefik Çirkin çok sert tepki gösterdi.
Hatay’da hijyen ve haşere sorununun devam ettiğini belirten Çirkin, “Hükümetin ilgili bakanlıklarının üzerine düşeni yapmasını Hatay halkı adına rica ediyoruz” dedi.
Çirkin, imam Seyfullah Akyiğit’in depremzedeleri hedef alan sözlerine ilişkin “Adını zikretmekten imtina ettiğim imam en son dedi ki ‘Hatay’daki ölüler, cenaze yıkaması sırasında kokuyordu. Bir tek kişi kokmadı, o da Suriyeli çıktı. Sebebini sordum, çünkü bu Suriyeli çok Müslüman, inançlı bir adammış’. Bu soysuzu buradan lanetliyorum. Diyanet İşleri Başkanı’na buradan sesleniyorum. Daha ne kadar sabredecek ve susacaksınız Sayın Diyanet İşleri Başkanı. Biz Hatay halkı olarak Müslüman değil miyiz? Biz Allah ve peygambere inanmıyor muyuz” diye sordu.
Çirkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Hatay’ın Milli Güvenlik Kurulu gündemine alınmasını ve özel statülü il ilan edilmesini istedi.
Vatandaşlar ise İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’in bu alanda yürüttüğü mücadeleye destek verdiklerini söylediler.
Vatandaşlar, “Sayın vekilimizden Allah razı olsun. Gerçekten de Hatay ve Hataylılar olarak çok zor durumdayız. Bu alanda bizlere daha çok ilgi ve duyarlılık gösterilmelidir. Şefik Çirkin gibi diğer milletvekillerimiz de duyarlılık gösterip meclisi birbirine katmalılar” dediler.Haber Merkez

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.