ÇALIŞKAN: HATAY İÇİN BİRLİKTE DAHA İYİ BİR YARIN İNŞA EDECEĞİZ

ÇALIŞKAN: HATAY İÇİN BİRLİKTE DAHA İYİ BİR YARIN İNŞA EDECEĞİZ

Yayladağı, Samandağ ve Antakya mahallelerinde toplantılar gerçekleştirildi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, bölgedeki yerel halkla temaslarına devam ediyor. Çalışkan, Yayladağı, Samandağ ve Antakya bölgelerindeki mahalle toplantılarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

YEREL HALK SORUNLARINI ÇALIŞKAN’A İLETTİ
Yayladağı, Samandağ ve Antakya bölgelerinde gerçekleştirilen mahalle toplantılarında yerel halk yaşadığı sorunları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a doğrudan iletme fırsatı buldu. Karacurun, Sungur, Kışlak, Karaköse, Sebenoba ve Gözene mahallelerinden gelen vatandaşlar, mahallelerinde karşılaştıkları zorlukları aktarırken Antakya’daki Karlısu ve Narlıca mahallelerinden gelen katılımcılar da görüşlerini dile getirdi.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Çalışkan, çözüm önerilerini de değerlendirerek Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla birlikte çözüm odaklı gelecek projeleri hakkında da bilgilendirme yaptı.

HALKIN KATILIMI ÖNEMLİ
Çalışkan, vatandaşla yüz yüze gerçekleştirilen toplantıların devam edeceğini ve halkın katılımının kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin, yerel yönetim ile halk arasındaki diyaloğun güçlenmesine katkı sağladığını vurguladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.