SÖZLERİMİZİ TUTMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK, YOLUN SONU AYDINLIK

SÖZLERİMİZİ TUTMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK, YOLUN SONU AYDINLIK

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Özgün: “Defneli halkımıza Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin her zaman yanımızda olacağını ve süreç içerisinde her zaman iş birliği yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözlerimizi tutmak için yola çıktık, yolun sonu aydınlık.” dedi.

YÜZ YÜZE TEŞEKKÜR ETME FIRSATI BULDUK

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Deprem sürecinden bu yana bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediyemize ve Mansur Yavaş Başkanımıza yüz yüze teşekkür etme fırsatı bulduk.

TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ

Defneli halkımıza Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin her zaman yanımızda olacağını ve süreç içerisinde her zaman iş birliği yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözlerimizi tutmak için yola çıktık, yolun sonu aydınlık. Bizleri makamında ağırlayan Mansur Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.