ÇİNÇİN’DEN SUBAŞI EMEK KERMESİNE DESTEK ZİYARETİ

ÇİNÇİN’DEN SUBAŞI EMEK KERMESİNE DESTEK ZİYARETİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, gönüllüler tarafından rutin olarak düzenlenen Subaşı Emek Kermesi’ni ziyaret etti.

Kermeste Defne Gönüllüleri Derneği Başkanı Alper Öztürk ve ATSO üyesi Ahmet Bilgin ve Doğu Akdeniz Abigem Müdürü Samet Fırat Soydemir ile birlikte stantları gezerek esnaflarla sohbet eden Başkan Çinçin, küçük esnaflara her türlü desteği sağlayan ATSO üyelerine teşekkür etti.

Başkan Çinçin tüm vatandaşları da, “Defne Gönüllüleri Derneği tarafından Subaşı mahallesinde gerçekleştirilen Subaşı Emek Kermesi’ni ziyaret ettim. Kermes’te Defne Gönüllüleri Derneği Başkanı Alper Öztürk ve Üyemiz Ahmet Bilgin ve Doğu Akdeniz Abigem Müdürü Samet Fırat Soydemir ile birlikte stantları gezdik. Cuma günleri 18:00-22:00 arası Subaşı Parkı’nda gerçekleştirilecek olan kermese destek olmak için tüm halkımızı davet ediyoruz” sözleriyle emek kermesini ziyaret etmeye çağırdı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.