Meşale Gazetesi

DEFNELİ BAŞKANLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

DEFNELİ BAŞKANLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

Defne Harbiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Semir Öztürk ve beraberindeki heyet Ankara’da temaslarda bulundu.

Ziyaretlerde Öztürk’ün yanı sıra Defne Şöförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Oduncu, Defne Harbiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif yönetim kurulu üyeleri Sezgin Mansuroğlu ve Ali Özçelik yer aldı. Heyet TBMM’de Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Özgür Özel, Serkan Topal , İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur’u ziyaret etti. Defne’de esnafın sorunları için vekillerle görüşen heyet, misafirperverliklerinden dolayı vekillere teşekkür ettiler.

İKİNCİ ZİYARET TESKOMB GENEL BAŞKANI AKGÜL’E

Defne Harbiye Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Semir Öztürk yönetim kurulu üyeleri Sezgin Mansuroğlu ve Ali Özçelik Ve Defne Şöförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Oduncu ile beraber gerçekleştirilen Ankara ziyaretinde TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ü ziyaret etti. Öztürk, kendileriyle yakından ilgilenen Genel Başkan Akgül’e göstermiş oldukları misafirperverliğinden ve ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Heyet, esnafın sorunlarının çözümü için görüşmeler gerçekleştirdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.