AKÇAYLILARIN HAKLI MÜCADELELERİNDE YANINDAYIZ 

AKÇAYLILARIN HAKLI MÜCADELELERİNDE YANINDAYIZ 

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Akçay mahallesinde mermer ocağı açma teşebbüsünün karşısında olduklarını söyledi, Akçaylıların haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarına vurgu yaptı.

İskenderun Akçay Mahallesine yapılmak istenen Olivin Maden Ocağının, Akçay halkının haklı mücadelesi ile kazanımla sonuçlandığını hatırlatan Şahin, Akçay halkının bugün yeni bir tehditle karşı karşıya olduğunu söyledi.  Aynı bölgede tekrar 70 hektarlık bir alanda mermer ocağı açma teşebbüsü olduğunu belirten Şahin, bu amaçla gerçekleştirilmek istenen ÇED toplantısında Akçaylıların haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarını ifade etti.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Şahin, açıklamasında şunlara değindi: “Mahallelileri etkileyecek bu ÇED toplantısı usulsüzdür, ne mahallelilere ne de muhtarlara haber verilmiştir. Üstelik mermer ocağının yapılacağı yer yerine başka bir mahallede herkesten kaçırırcasına yapılmak istenen bu ÇED toplantısını kabul etmiyoruz! Halkın olmadığı bu ÇED toplantısındaki usulsüzlere ilişkin tutanak tuttuk ve gerekli itirazları yapacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu hukuksuzluğa göz yummayacağız. Kimden neyi kaçırıyorsunuz? Hepimizin nefes aldığı, yaşadığı temiz bir çevrenin var olması ve gelecek nesillere aktarılması için mücadelemiz. Akçaylıların haklı mücadelelerinde her daim yanlarındayız.”Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.