MSYD’DEN YAYLADAĞI’NA KONTEYNER DESTEĞİ

MSYD’DEN YAYLADAĞI’NA KONTEYNER DESTEĞİ

Kısa adı MSYD olan Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği, Yayladağı’na konteyner desteğinde bulundu.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe merkezine yerleştirilen konteynerleri ziyaret ederek MSYD heyetine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dernek, aynı zamanda Afette zarar gören bireylerin Fizik Tedavisi, Psikolojik Danışmanlık ve Destek, Çocuklara yönelik Psikososyal Eğitimleri konularında da Yayladağı’nda çalışmalarda bulunacak.

BAŞKAN YALÇIN MSYD’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Konteynerlerin konulduğu alanda incelemelerde bulunan Başkan Yalçın, yapılan desteğin çok önemli olduğunu belirterek heyete teşekkür etti. Başkan Yalçın açıklamasında, “İlçemiz Kent Meydanı Alanında MSYD Konteynerleri Yerleştirildi. Kurban Bayramı ardından afetzedelere yönelik
Afette zarar gören bireylerin Fizik Tedavisi, Psikolojik Danışmanlık ve Destek, Çocuklara yönelik Psikososyal Eğitimleri faaliyetleri ile MSYD İnsani Yardım Derneği çalışmalara başlayacaktır. 6 Şubat Deprem sonrasında yaraların sarılmasında desteklerini esirgemeyen MSYD İnsani Yardım Derneği’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.