DOĞALGAZ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DOĞALGAZ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın öncülüğünde ilçede ikamet eden vatandaşlara doğalgaz konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Yayladağı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, AKSA Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İl Müdürü, yetkililer ve vatandaşlar katıldı. İlk aboneliği Belediye Başkanı Mehmet Yalçın alırken, vatandaşlara da tüm konularla ilgili yetkililer tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu. 

BAŞKAN YALÇIN’DAN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR 

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Mehmet Yalçın; “İlçemizin ilk aboneliğini şahsım adına gerçekleştirdik. Apartman yöneticilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Aksa-Gaz İl Müdürü ve beraberindeki heyetin sunumları ile abonelik, sözleşme ve tesisat işlemleri üzerine bilgilendirmeler yapıldı. 23 Ekim Pazartesi günü itibariyle ilk hafta Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin aboneliklerinden başlayarak, Belediye Binası karşısında Aksa-Gaz mobil araç ve Belediye Binası girişinde vatandaşlarımız abonelik işlemlerini yürütülebilecektir. Katkılarından dolayı Aksa-Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve tüm Aksa-Gaz yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.