DR. AKSOY’A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

DR. AKSOY’A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını gün boyu aralıksız olarak sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Madenboyu Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından görkemli bir şekilde karşılandı. Antakya İlçesi’ne balı Madenboyu Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Meclis Üyesi Adayları Mehmet Kanlı, Mustafa Çalışkan, Metehan Şahan, Madenboyu Mahalle Muhtarı Halil Aksoy, Madenboyuspor Kulübü Başkanı Mehmet Deviren ve çok sayıda mahalle halkı katılım gösterdi.

BEYTÜLMAL’E EL UZATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ!

Madenboyu Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kanlı, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler halkımız açısından dönüm noktası açısından çok önemlidir. Devletimizin bizlerden aldığı vergilerle İller Bankası’ndan memleketimizin nüfus sayısına göre gönderdiği paraya bizler Beytülmal diyoruz. Bizler bu gönderilen parayı halkımız ve memleketimiz için harcayacağız. Beytülmale kesinlikle başka bir şekilde el uzatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Buradan Madenboyu halkına temiz siyaset sözü veriyoruz. Bizler kendimize güveniyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde ilk önce Antakya Belediyesi’ni daha sonra ise Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için son ana kadar çalışacağız. Bizlere kapılarını açarak sıcak ilgisini esirgemeyen Madenboyu halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

NASIL HİZMET YAPILIR, GÖRECEKLER!

Antakya halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek sözlerine başlayan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmada, “Antakya halkının bekleyen sorunlarını biliyoruz. Ben ve beraberimde bulunan ekip arkadaşlarım sorunlarınızı çözmek için yola koyulduk. Bizler yokluktan gelmenin ne olduğunu bilen ve geçmişini unutmayan insanlarız. 6 Şubat’ta büyük bir deprem yaşadık ve bir kez daha vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimiz üzüntülüyüz ama bizler halkımıza keder değil, umut vermek zorundayız. İnşallah halkımızın desteği ile 1 Nisan sabahı bu görevi aldığımızda Antakya halkına ‘Nasıl hizmet yapılır’ bunu göstereceğiz. Madenboyu halkına göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

DR. AKSOY VE KANLI’YA MADENBOYUSPOR FORMASI

Madenboyu Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında Madenboyuspor Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Deviren tarafından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kanlı’ya 31 numaralı Madenboyuspor forması takdim edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.