Meşale Gazetesi

EN İYİ NARKO ANNE PROJESİ

EN İYİ NARKO ANNE PROJESİ

Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, TUBİM Büro Amirliği vatandaşlara yönelik En İyi Narko Anne projesi hakkında seminerler düzenledi.

Konser alanlarında, okullarda, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde el ilanları dağıtarak öğrencileri de proje hakkında bilgilendirdi.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

Narko Rehber tarafından İl Emniyet Müdürlüğü, Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Haydar Polis Merkezinde görevli personeller başta olmak üzere, Samandağ Zübeyde Hanım Ortaokulu, Çöğürlü Ortaokulu, Çöğürlü İlkokulu, Değirmenbaşı Ortaokulu, Değirmenbaşı İlkokulu, Odabaşı 75. Yıl Ortaokulu, Nardüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Meslek Eğitim Merkezi, Karlısu Hürriyet İlkokulu, Menduh Özkaya İlkokulu’nda veli ve öğrencilere, Erol Bilecik Kongre Merkezinde İlkokul ve Ortaokul Müdürlerine, Hatay Meslek Edindirme Merkezi kursiyerlerine ve Expo 2021 Hatay Amfitiyatro alanında Pamela konserine katılan vatandaşlara, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Samandağ Meslek Yüksek Okulu, Hassa Meslek Yüksek Okulu akademisyen, öğrenci ve velilerine yönelik seminer düzenledi. Düzenlenen seminerlerde, En İyi Narko Anne Projesini tanıtan, narkotik büro amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri narko rehber çalışmaları kapsamında toplam 15 bin vatandaşa da bilgilendirme projesi dağıttı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.