ESNAF TEKSÖZ’DEN MEMNUN

ESNAF TEKSÖZ’DEN MEMNUN

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz Hatay’ı karış karış gezmeye ve destek toplamaya devam ediyor.8 Mayıs’ta gerçekleşecek olan HESOB seçimi öncesinde ziyaret trafiğini hızlandıran Teksöz, Hatay Elektronikçiler odası başkanı Adnan Tasçıoğlu’nu, Dörtyol Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Ahmet Bölükbaşı’nı Samandağ Berberler ve kuaförler odası başkanı Nadir Açıkgöz’ü, Esnaf odası başkanı HESOB Yönetim kurulu üyesi Refik Gümüşoğlu’nu, Defne Harbiye Kooperatifi başkanı Semir Öztürk’ü, HASİAD başkanı ve HESOB hukukçusu Murat Hayzaran’ı yanı sıra Selim Matkap’ı, Defne Harbiye Esnaf Odası başkanı Murat Karataş’ı, Hatay Elektronikçiler odası Yönetim kurulu üyesi Faik Özkaya’yı, Hatay Ayakkabıcılar odası başkanı Doğan Aydın’ı ve Altınözü Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Nasrettin Ramazanoğlu’nu makamında ağırladı.

“HATAY’I KUCAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Misafirleriyle gündeme yönelik sohbette bulunan Teksöz, esnafın sorunları için çalışmalara devam edeceğini, durmadan, yorulmadan Hatay’ı kucaklamaya devam edeceğini kaydetti.Misafirlerine tek tek teşekkür eden Başkan Teksöz, oda başkanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

REKLAM ALANI

TEKSÖZ ZİYARETLERİNE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, esnaf ve kurum ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Teksöz, bu kapsamda Defne oto yıkama Haşim Doğru ve Cemal Sandalye işletme sahibi Mahmut Sökerel’i, Hatay Berberler ve Kuaförler odası başkanlığına yeni seçilen Mahmut Ayrancı’yı, Narkoz motor tamircisi Nadir ustayı ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerini ileten Teksöz, esnafların sorunlarını da yerinde dinledi. Kısa zaman içinde sorunlara kalıcı çözüm üreteceklerini kaydeden Teksöz’e esnaflar ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.