HATAY’IN ÖZEL SİYASETÇİSİ HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

HATAY’IN ÖZEL SİYASETÇİSİ HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması adına yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

TBMM’nin tatilde olmasına rağmen çalışmalarını Hatay’da yoğunlaştıran Milletvekili Özel, İskenderun, Arsuz ve Belen bölgelerine kazandırılan hizmetlerde önemli rol oynuyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile uyumlu çalışmaları ile takdir gören Milletvekili Özel, aynı zamanda AK Parti genel merkezi tarafından da takdirle takip ediliyor.

SÖZCÜ TV’NİN ALGISINI BOZARAK ADINI TÜRKİYE’YE DUYURDU

Hatay’da orman yangının yaşandığı Müftüler köyüne giden Sözcü TV muhabiri, alevlere devletin müdahale etmediği algısını oluşturmaya çalıştı. O sırada bölge halkıyla birlikte alevleri söndürmeye çalışan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel duruma tepki gösterdi. “Hanımefendi ben AK Parti Hatay Milletvekiliyim. Orman teşkilatı burada, uçaklar burada yapmayın Allah aşkına ya.” diyen Özel, “Bu nasıl bir iftira. Bakın buradayım ben Hatay Milletvekiliyim. İskenderun Bölge Müdürü burada.” ifadelerini kullandı.Bölgede gece gündüz demeden çalışan ekipleri görmezden gelen Sözcü TV ise kirli bir algı operasyonuna girişti.O sırada bölge halkıyla birlikte alevleri söndürmeye çalışan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel duruma tepki gösterdi. “Hanımefendi ben AK Parti Hatay Milletvekiliyim. Orman teşkilatı burada, uçaklar burada yapmayın Allah aşkına ya.” diyen Özel, “Bu nasıl bir iftira. Bakın buradayım ben Hatay Milletvekiliyim. İskenderun Bölge Müdürü burada.” ifadelerini kullandı. Vekil Özel, haklı tepkisi ile Türkiye’de gündeme damga vurdu.

Milletvekili Özel, Hatay’ın haklarının ve kazanımlarının yılmaz savunucusu olmaya devam ediyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.