FİLİSTİN’E SAHİP ÇIKMAK MİLLİ SORUMLULUKTUR

FİLİSTİN’E SAHİP ÇIKMAK MİLLİ SORUMLULUKTUR

Hatay Saadet Partisi Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada iktidarın Filistin politikasına karşı sert eleştirilerde bulundu.

Çalışkan, havaalanından 3 hastayı karşılamanın yetersiz olduğunu belirterek, “Filistin topraklarına sahip çıkmamız gerekir, çünkü biliyoruz ki Filistin’den sonra hedef Türkiye!” dedi.
Hamas-İsrail çatışmasına ilişkin iktidarın tutumunu sert bir şekilde eleştiren Çalışkan, yardımın sadece savaşı durdurmaktan ibaret olmadığını ifade etti. “Vatan savunması Gazze’den başlar, Filistin’den başlar” diyen Çalışkan, Filistin’in sadece bir protesto malzemesi olarak kullanılmaması gerektiğini vurguladı.
Çalışkan, konuşmasında, “Filistin’e sahip çıkmak, milli bir sorumluluktur. Bu sadece Filistin için değil, aynı zamanda Türkiye için de hayati bir meseledir. Filistin’deki zulme karşı durmak, vicdan sahibi herkesin görevidir” şeklinde ifadelerle Filistin’e destek çağrısında bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.