TEKSÖZ, ŞOFÖR ESNAFINA İNDİRİMLİ YAKIT İSTEDİ

TEKSÖZ, ŞOFÖR ESNAFINA İNDİRİMLİ YAKIT İSTEDİ

Hatay esnafının babası Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, şoför esnafına indirimli yakıt verilmesi için gerekli makamlara yeniden başvuru yapıldığını belirtti.Esnafın sorunları için gecesini gündüzüne katan Teksöz, şoför esnafına yapılacak indirimli yakıt yardımının tüm sektörlere yansıyacağını belirtti. Teksöz, esnafın yükünün azaltılması gerektiğini ifadelerine ekledi. Esnafı koruyucu tedbirler alınmasının anayasada yer aldığını da kaydeden Teksöz, konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı, İçişleri, Ulaştırma, Maliye ve Ticaret Bakanlıklarına, milletvekillerine, üst kuruluş TESK ve TŞOF’ye başvuru yapıldığını yineledi.

ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Başkan Teksöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Taksici, toplu taşıma araçlarımıza, otobüs ve nakliyeci esnafımız için mutlaka ÖTV ve KDV indirimi yapılmalıdır. Bu hususla ilgili Cumhurbaşkanlığımıza, İçişleri, Ulaştırma, Maliye ve Ticaret Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize üst kuruluşumuz TESK ve TŞOF’a tekrardan müracaatlarımız yapılmış ve bu konuda hassasiyetle çalışmaktayız. Şoför Esnafımıza verilecek indirimli akaryakıt otomotik olarak herşeye indirim olarak yansıyacaktır. Mutlaka akaryakıt fiyatlarında esnafımız desteklenmelidir. Anayasamızın 173. Maddesi Devlet Esnaf ve Sanatkarları koruyucu ve destekleyici tedbirler alır maddesi gereği de esnafımız için gerek akaryakıt gerekse elektrik fiyatlarında vergi yükü azaltılmalıdır. Bu hususlarla ilgili çalışmalarımız ve taleplerimiz devam etmektedir. Esnaf ve sanatkarlarımız ile kamuoyunun bilgilerine arz ederiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.