GÜLİSTAN’DAN DUYGU DOLU MEKTUBA CEVAP

GÜLİSTAN’DAN DUYGU DOLU MEKTUBA CEVAP

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Eskişehir’den gelen mektuba teşekkür mesajı ile cevap verdi.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Eskişehir Odunpazarı 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu Müdürü Muhammed Bayır ve 4/B sınıfı öğrencisi Buğlem Yaşar’ın yaşadığımız depremler dolayısıyla yazdığı mektuba Defne eğitim ailesi adına cevap vererek teşekkür etti. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan teşekkür mesajında ”06 Şubat ve sonrasında yaşanan depremlerde çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Allah böyle bir afeti kimseye yaşatmasın. Yaşanan bu süreçte Devletimizin ve Milletimizin yanımızda olduğunu iliklerimize kadar hissettik. Allah Devletimize ve Milletimize zarar vermesin. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Buğlem kızımız ve Muhammed Müdürümüzün bizleri duygulandıran mektuplarını, bizlerin yalnız olmadığımızı hissettirmesi sebebi ile çok anlamlı buldum. Bizlere bu duyguları yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyor, Hatay Defne’den kucak dolusu selamlar sunuyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.