GÜRGEN VE YEŞİLDAL YIKIMIN MERKEZİNE MERCEK TUTTU

GÜRGEN VE YEŞİLDAL YIKIMIN MERKEZİNE MERCEK TUTTU

Hatay’ın yeniden inşası sürecini değerlendirmek amacıyla Hatay’a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, yıkımın merkezinde incelemelerde bulundu.

Gürgen’e TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal eşlik etti. Milletvekili Yeşildal, Bakan Yardımcısı Gürgen’e Antakya Atatürk Caddesi ve Uzun çarşıda gerçekleşen yıkımın boyutlarını aktardı.

Kent merkezi olması dolayısıyla yerleşime izin verilemeyecek olan alanlarda gerçekleşen incelemelerde yıkımın boyutları da anlaşıldı.

YEŞİLDAL: HATAY’I İNŞA VE İHYA EDECEĞİZ

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Yeşildal; “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Vedat Gürgen ile birlikte #Antakya Atatürk Caddesi ve Uzun çarşıda incelemelerde bulunduk. Hatay’ımızı en güzel şekilde inşaa ve ihya etmek için Devletimiz tüm imkanları vatandaşlarımızın emrindedir” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.