ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI,EN KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ALTINÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI RIFAT SARI,EN KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün mimarı olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, TRT Çukurova Radyosunun canlı yayın konuğu oldu. Son yıllarda hayatının her alanında büyük bir gelişme kaydeden Altınözü ilçesini hak ettiği yere taşımak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, ilçenin tarımsal potansiyeli, tarihi, turizmi ve genel durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Sarı, yaptığı açıklamada “En düşük bütçeyle en kaliteli hizmeti vermek için gayret ediyoruz” sözlerini kullandı

ALTINÖZÜ’NDE KADINLAR ÜRETEREK SOSYALLEŞİYOR

Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezinde kadınların üreterek sosyalleştikleri ve aile ekonomisine katkı sağlayabildikleri bir imkân yarattıklarını ifade eden Başkan Sarı, çok güzel geri dönüşler aldıklarını da sözlerine ekledi. Bu ve buna benzer hizmetler noktasında desteğini esirgemeyen Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’a teşekkür eden Başkan Sarı, halka hizmet yolunda tüm kişi ve kurumlarla uyumlu bir çalışma içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Altınözü ilçesinin turizmle anılmaya başlamasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Sarı, ilçede gerçekleştirilen kültürel faaliyetleri anlattı.

FOTO SAFARİ İSKENDERUN’DA DA YAPILACAK

Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin dördüncüsünü düzenlediklerini hatırlatan Başkan Sarı, geçtiğimiz haftalarda ikincisini düzenlenen Altınözü Yaşam Temalı Foto Safari yarışmasına 300’e yakın profesyonel fotoğrafçının katıldığını dile getirdi. Başkan Sarı, “Belediyemiz ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Altınözü’nde Yaşam’  Temalı Uluslararası Altınözü Foto Safari Yarışmasına 300’e yakın profesyonel fotoğraf sanatçısı katılım gösterdi. Gösterilen ilgi nedeniyle tüm fotoğrafçılarımıza teşekkür ediyorum. Birbirinden kaliteli fotoğraflara tanık olduk. Düzenlediğimiz yarışma büyük bir ilgi gördü. İskenderun Belediye Başkanımız benzer organizasyonu kendi ilçesinde yapmak istediğini söyledi. Buna vesile olmak bizi ayrıca mutlu etti” değerlendirmesinde bulundu.

SALGIN TEDBİRLERİNE UYARAK MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLIYORUZ

Altınözü ilçesini turizm alanında iddialı bir konuma taşımak için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, koronavirüs salgını nedeniyle Altınözü’nün turizm alanında beklenen patlamayı henüz yapamadığına işaret etti. Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak, asma köprü, yürüyüş kanyonu, Vagon Kafe, zipline ve dev salıncak gibi tesislerle Altınözü’nü turizmin önemli merkezlerinden biri haline getirmeyi planladıklarını aktaran Başkan Sarı, salgın tedbirlerine hassasiyetle riayet ederek, ilçeye gelen misafirleri ağırladıklarını söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.