GÜZELMANSUR DEFNELİLERİ DİNLEDİ

GÜZELMANSUR DEFNELİLERİ DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, vatandaşların evlerine konuk olarak vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

Vekil Güzelmansur son olarak Defne’de Aşağıokçular Mahallesi’nde muhtar Hüsamettin Uzun ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi gösteren vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Vekil Güzelmansur, vatandaşlara çalışmalarla ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

“TÜM HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Güzelmansdur, programın ardından yaptığı açıklamada; “Defne, Aşağıokçular Mahallemizde Atatürk Caddesi’nde ikamet eden kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir aradayız.

Muhtarımız Sn. Hüsameddin Uzun, değerli dostum Sn. Mehmet Güzel ve kıymetli hemşehrilerimizle doğalgaz başta olmak üzere hizmet toplantısı gerçekleştirdik. Sorunların çözümü noktasında gerekli girişimler sağlandı, kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.