Meşale Gazetesi

Hafsad Payas’ın güzelliklerini fotoğrafladı

Kısa adı Hafsad olan Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği , temel ve ileri fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra bu eğitimlerde öğrenilen teknikleri uygulanması adına düzenlediği fotoğraf gezileri ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hafsad Payas’ın güzelliklerini fotoğrafladı

Kısa adı Hafsad olan Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği , temel ve ileri fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra bu eğitimlerde öğrenilen teknikleri uygulanması adına düzenlediği fotoğraf gezileri ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tarihin her döneminde stratejik bakımdan önemli bir yerleşim bölgesi olan ve günümüzde birbirinden önemli tarihi mekânları ile ziyaretçi akınına uğrayan Payas’a fotoğraf gezisi düzenleyen HAFSAD ekibi bu kez de Payas’ın güzelliklerini fotoğraflama imkânı buldu. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ında yakından ilgilendiği Hatay fotoğraf sanatçıları derneği fotoğraf sanatçıları Payas’ı çok beğendiklerini ifade ederek başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Altan’ı tebrik ettiler.Fotoğraf çekimleri yaptıkları Sokullu Mehmet Paşa Külliyesini yapılan restorasyon sonrasında ilk defa fotoğraflama imkanı bulduklarını ifade eden Hatay fotoğraf sanatçıları derneği başkanı Can Sautoğlu, Payas tarihi mekanlarının tarihi dokuları fotoğraflamak isteyenlerin muhakkak görmesi gereken yerler olduğunun altını çizerek Payas’a yaptığı katkılardan dolayı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a teşekkür etti. Sautoğlu:” Hatay’da fotoğraf sanatına gönül veren fotoğraf gönüllülerini bir araya toplamaya çalıştığımız derneğimizde temel ve ileri fotoğraf eğitimlerimizin devamı niteliğindeki uygulama fotoğraf gezilerimize hız kesmeden devam ediyoruz.
Bu hafta Payas’a konuk olduk. Sokullu Külliyesi, Payas Kalesi ve Sarı Selim Camisinde her biri birbirinden yetenekli olan fotoğraf sanatçısı arkadaşlarım ile birlikte çok güzel kareler yakaladığımızı düşünüyorum. Verdiğimiz eğitimlerin ne kadar faydalı olduğunu bugün düzenlediğimiz fotoğraf gezimizde arkadaşlarımızın çekmiş olduğu birbirinden başarılı fotoğraflarda görmenin sevincini yaşıyoruz. Belediye Başkanı Bekir Altan’ı bu tarihi mekanlara sahip çıkarak yaptırdığı restorasyon sonrasında bölgemiz turizmine kazandırmasından dolayı yürekten kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi. HAFSAD ekibini Payas’ta ağırlayan ve fotoğraf sanatçıları ile yemekte bir araya gelen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ın güzelliklerini fotoğraflayan sanatçıların eserlerine tam not verdi. Fotoğraf sanatçılarına Payas ilçesinde yaptığı başarılı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Altan, her daim ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacakları Hatay fotoğraf sanatçıları derneği ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.