İDDİALAR ‘LÜTFÜ SAVAŞ’IN KUMPASI’ DİYOR! SON ÇIRPINIŞLARI!

İDDİALAR ‘LÜTFÜ SAVAŞ’IN KUMPASI’ DİYOR! SON ÇIRPINIŞLARI!

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Gökhan Zan’a Ait Olduğu İddia Edilen Ses Kaydında İsminin Geçmesi Üzerine ‘Manipulasyon’ Derken, Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz’da Gökhan Zan’ın Bu Kumpasın Arkasında Lütfü Savaş’ın Olduğunu İleri Sürdüğünü Söyledi..

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili Adem Yeşildal, manipulasyon haberi yalanlarken, Sözcü Gazetesi Yazarı Gazeteci İsmail Saymaz’da köşe yazısında, Gökhan Zan’ın bu kumpasın arkasında Lütfü Savaş’ın olduğunu söylediğini ileri sürdü.

“HATAY’DA AK PARTİ BİNASI YOK, KONTEYNERDE HİZMET VERİYORUZ”

Ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, suskunluğunu bozarak, “Seçimi kaybetme korkusu ile manipulasyon haberlere başvuranların sonu yaklaşmıştır, korkunun ecele faydası yok” dedi. Yeşildal, kamuoyunda Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı ile şahsına ve partisine çamur atılmak istendiğini belirterek, “İddiaları reddediyorum. İlgili kişileri tanımam, hiçbir temasım olmadı. İsmim geçtiği için de bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Yalan olduğu şuradan belli. Hatay’da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan’la da öncesinde de bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim. Seçimi kaybetme korkusu ile algı yaratmak istiyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz bu iddialara en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir” dedi.

GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ: GÖKHAN ZAN KUMPASIN ARKASINDA LÜTFÜ SAVAŞ’IN OLDĞUNU SÖYLEDİ

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığı geri çekilen eski futbolcu Gökhan Zan’la ilgili gelişmeleri köşesine taşıdı. Zan’ın ses kayıtlarının montaj ve deep fake olduğunu savunduğunu, “Bu görüşme tamamen yalan” dediğini hatırlatan Saymaz, şöyle devam etti: “Görüşmede ismi geçen Turgay Kocakaya ile 6 Şubat depreminden sonra tanıştıklarını söylüyor. Ancak Karakaya ve polislikten ihraç edilmiş olan kuzeni Nihal Kocakaya’nın montaj ses kayıtlarıyla kendisine şantaj yaptığını, 5 milyon TL istediğini savunuyor. Bu kumpasın arkasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın olduğunu ileri sürüyor.” Gazeteci İsmail Saymaz, ayrıca, Kocakaya’nın ifadesinde birden çok soru işareti olduğunu belirterek, “Kaydın aksine, görüşmenin AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nda olmadığı, adını  verdiği Yeşildal ve Öntürk’le bizzat görüşmediği anlaşılıyor. AK Partililerle pazarlık yapıyor izlenimi vererek, Zan’ı tuzağa çekmiş olabilirler” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.