SELAHATTİN ARTIK ''YETER''

SELAHATTİN ARTIK ''YETER''

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter’in görevden alınması veya istifa etmesinin üzerinden zaman geçmesine rağmen Yeter’in yankıları devam ediyor. Muhtarlık seçimlerini 10 oy gibi bir farkla kazandığı söylenilen Selahattin Yeter’in istenmeyen başkan konumunda olduğundan dolayı AK Parti Genel Merkezi doğru bir karar vererek Selahattin Yeter’in yerine Semir Özdemir’i atadı. Selahattin Yeter’in İlçe Başkanlığı döneminde İŞKUR listelerine müdahale ettiği ve bir kazanç sağlamaya çalıştığı Samandağ halkı tarafından sıkça konuşulur.

KOOPERATİFİN YERİNDEN MAHKEMELİK OLDU

Selahattin Yeter’in Musa Ağacı’nın bulunduğu mevkide kooperatif yerini adına geçirmesi ve daha sonra kooperatiften mahkemelik olması sonucu davayı kaybettiği mahkeme masraflarını karşıladığı, kira bedelini daha sonra ödediği ve yeniden kooperatiften sözleşme yaparak yeri kiraladığı kamuoyu tarafından konuşuluyor.

SAMANDAĞ’DA İSTENMEYEN ADAM

Selahattin Yeter’in Samandağ’da karşılığının olmadığı hatta kendi mahallesindeki seçmenin kullandığı oydan ile kendisine teveccühün olmadığını açıkça ortadadır. Son zamandalar da kamuoyunu meşgul eden Samandağ Devlet Hastanesi  Başhekimi’ni görevden aldırmaya çalıştığı ve görevden aldırmak için her türlü mücadeleyi verdiği konuşuluyor. Oysa ki Samandağ Devlet Hastanesi başhekiminin ne kadar özverili çalıştığını Samandağ halkı çok iyi biliyor.

YETER’E SORUYORUZ?

Samandağ’da bulunan kurumlardan ihale alamadığınızdan dolayımı Başhekimle uğraşıyorsunuz ? Ercan Dayaklı ve Ahmet Toysal  ile ticari ilişkileriniz ne boyutta? Görevden alınmanız veya istifa etmenizin asıl nedenini açıklarmısınız? Samandağ’da ticari ilişkilerinizin bulunma-dığı kurum müdürlerini yıpratmaya çalıştınız mı?  

 Haber: M.Mustafa ÇAYLI                                                                                                                  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.