İSTE’DEN ÇOCUKLARI MUTLU EDECEK PROJE

İSTE’DEN ÇOCUKLARI MUTLU EDECEK PROJE

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu iş birliğiyle planlanan proje başladı.

Mart ayında protokolü imzalanan “Mutlu Çocuklar” sosyal sorumluluk projesi Dörtyol Devlet Hastanesi’nde hayata geçirildi. Çocukların ayaktan ve yatarak tedavileri esnasında hastaneye uyum sürecini kolaylaştırmak, sosyal gelişimlerinin sekteye uğramaması için gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak, hastanede yatış sürecinin çocuk, hasta ve ailesi için en az örseleyici ve en yüksek verimlilik ile geçmesini sağlamasını hedefleyen proje kapsamında ilk olarak Dörtyol Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Bölümünün poliklinik duvarlarına çeşitli çizgi film karakterleri resmedildi. Çizim ve boyama faaliyetleri tamamlanan projenin sonraki aşamasında etkinliklere geçilecek. Etkinlikler aşamasında ise projenin İSTE ortağı Öğr. Gör. Burcu Güngör Önlen koordinatörlüğünde Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri görev alacak.

HEPİMİZİN ORTAK DİLEĞİ ÇOCUKLARIN SAĞLIK VE MUTLULUĞUDUR

Proje yürütücülüğünü Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulundan Maksut Önlen ve Figen Baysal’ın yaptığı Mutlu Çocuklar Projesinde, proje ortakları olarak Dörtyol Devlet Hastanesinden Poliklinikler Sorumlusu Betül Baysal ve İSTE Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan Öğr. Gör. Burcu Güngör Önlen katkı sunuyor. Bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “her anne baba için çocukları biriciktir ve hepimizin ortak dileği onların sağlık ve mutluluğudur. Yolu hastaneden geçmek zorundan olan çocuklara ve ebeveynlere destek sunulan projede ilk aşama başarıyla tamamlandı. Diğer aşamaların da verimli şekilde tamamlanmasını dilerim.” değerlendirmesinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.