MAHALLE TOPLANTILARI SÜRECEK

MAHALLE TOPLANTILARI SÜRECEK

Geçtiğimiz hafta sonunda, CHP’de geniş katılım ile gerçekleşen Defne ilçesi mahalle gezilerini değerlendiren İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatay’ın he köşesini adım adım gezeceklerini, seçmenin derdini ve isteklerini dinleyeceklerini söyledi.

Adım adım her yere gidilecek

2023 yılında yapılacak seçimlerde hata yapmamak üzere tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Parlar, şu değerlendirmeyi yaptı: “Defne, Ballıöz Mahallemizde yaptığımız toplantıda, Muhtarımız Necdet Eraslan ve değerli mahalle sakinleriyle sohbet ederek, beklentilerini ve ihtiyaçlarını öğrenmiş olduk. Tavlalı hemşerilerimizle, mahallenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını, önümüzdeki seçimleri konuştuk. Muhtarımız Acip Turunç ve Tavla halkına teşekkür ediyorum.

Aknehir ve Büyükçat Mahallelerinin sorunlarını, yerinde, hemşerilerimizden dinledik. Onların sorunlarını çok yakından takip ederek, hak ettikleri hizmeti almaları için çalışacağız. En büyük mahallelerimizden Çekmece ve Harbiye’de muhtarlarımızın, kanaat önderlerinin ve geniş halk kitlesinin katılımıyla toplantı yaptık. Mahalle toplantılarımız gidilmedik mahalle, çalmadık kapı kalmayıncaya dek sürecek.” Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.