HATAY ELBİRLİĞİYLE AYAĞA KALKACAK

HATAY ELBİRLİĞİYLE AYAĞA KALKACAK

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, devletin tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’da inşaat alanlarında yerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Karaloğlu’na incelemeleri esnasında Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, AFAD Başkan Yardımcısı Önder Bozkurt, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör eşlik etti.

Tarihi Meclis binası, Valilik konutlarının inşaatları, tarihi Uzun Çarşı ve Hatay Edebiyat Müzesi alanlarında incelemelerde bulunan Karaloğlu, Hatay’ın devletin tüm imkanlarıyla vatandaşlarla elbirliği içerisinde ayağa kaldırılacağını belirtti.

REKLAM ALANI

KARALOĞLU YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Hatay’daki ikinci günkü mesaisine Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan tarihi binanın ardından valilik konağı ile tarihi valilik binasında da gelinen son durumu denetleyerek başlayan Karaloğlu yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Uzun Çarşı’da esnafla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Karaloğlu, güneyin incisi Hatay’ı tüm değerleriyle yeniden ayağa kaldıracaklarını belirterek.

“Mimari yapılarıyla Hatay’ımızın en önemli simgelerinden olan, Tarihi Valilik Binası ve Tarihi Valilik Konutu ile köklü tarihinin en değerli miraslarından biri olan “Meclis Binası” ve Hatay Edebiyat Müzesi yeniden hayat buluyor. Büyük bir özen ve yoğun gayretle yürütülen çalışmalarla Hatay’ı yeniden ayağa kaldırıyoruz” dedi. Çarşı ziyareti esnasında esnaflarla de görüşen Bakan Yardımcısı Karaloğlu, büyük yıkıma uğrayan Hatay’ın elbirliği ile ayağa kaldırılacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.