HATAY HIRSIZA DEĞİL EHLİNE TESLİM EDİLMELİDİR

HATAY HIRSIZA DEĞİL EHLİNE TESLİM EDİLMELİDİR

NAFİZ ÖZCAN HATAY’I YÖNETECEK KİŞİYİ İŞARET ETİ

Depremle sarsılan Hatay’ın en başarılı inşaat mühendislerinden olan ve yaptığı binaların depremde dayanıklı çıkması ile takdir toplayan iş ve siyaset camiasının tanınmış ve sevilen isimlerinden Nafiz Özcan, Hatay’da yerel seçimler öncesinde kenti yönetecek kişileri tarif etti. 

Özcan, adı hırsızlıkla anılmış kişiler yerine Hatay’ı deprem felaketinden kurtarabilecek isimlerin aday gösterilmesini istedi. Defne’nin, Samandağ’ın, Antakya’nın yıkımı göz önüne alınınca bazılarına yakın isimlerin değil vizyon sahibi isimlerin başa geçmesi gerektiğini kaydeden Özcan açıklamasında, “Son günlerde adı ailesi ile birlikte hırsızlığı ve çapsızlığı kamuoyu tarafından bilinen bazı yöneticilerin kurtarıcı diye yeniden kamuoyuna lanse edilip parlatılmaya çalışıldığı, göstermelik göz boyayıcı çalışmalarının devasa işler yapılıyormuş gibi gösterildiği, görülmektedir. Kıymetli dostlar şu veya bu kişi şahsi olarak sana veya bana yakın olabilir.

İş Bitirici Dürüst İnsanlara İhtiyaç Var

Bizlerin şahsi taleplerini rahatlıkla karşılayabilir. Fakat Hatay’ımızın özellikle Antakya, Samandağ, Defne ve köylerimizin haline bir bakar mısınız? Buralara bakınca artık seçeceğimiz yöneticilerin bizlere yakınlığına ve partisine göre değil, vizyon sahibi, yetim hakkı yemeyen, iş bitirici, iş bilen, hizmet edici özelliklere sahip olup olmadığına bakmamız lazım. Sabahtan akşama rant hesabı yapan, iş bilmediği için sadece rantı hesaplayan yöneticilerle çalışan kişilerden olmamasına dikkat etmemiz lazım. Onun bunun babalarına değil iş bitirici dürüst insanlara ihtiyaç var. Aksi takdirde hiçbirimizin Hatay da yeniden kalma şansı olmaz. Günlük ufak çıkarlarımız için Şehrimizin geleceğini mahvetmeyelim. Ben uyarı görevimi yapıyorum. Hiçbir politik ve maddi bir hesabımda yok. O bakımdan çok rahatlıkla gördüğüm tüm çarpıklıkları cesaretle söylemeğe devam edeceğim. Gerisi takdirinize. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.