“HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR, ÜRETİYORUZ”

“HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR, ÜRETİYORUZ”

Hatay Sevdalısı Vekil Durmadan Çalışıyor

AK Parti Hatay İl teşkilatının Hatay sevdalısı milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’ı ayağa kaldıracak projeleri bir bir hayata geçirmek için durmadan çalışıyor.

Milletvekili Özel, kente yapılacak olan hizmetlerle ilgili vatandaşlarla istişare ederek çalışıyor. Tüm boş vakitlerinde vatandaşları irtibat ofisinde ağırlayan Özel, kent gündemini tartıştığı vatandaşlarla hizmetleri de konuşan Vekil Özel bölge milletvekilliği sıfatı ile kent halkının gönlünde yer edinmeye devam ediyor.

Milletvekili Özel, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “İskenderun Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Denizciler Mahallesi Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesis Hizmet Binasında ve Çınarlı Mahallesi Çok Amaçlı Hizmet Binasında incelemelerde bulunduk. Kıymetli hemşerilerimize İskenderun İlçe Başkanlığımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Hemşerilerimizin taleplerini aldık, sorunlarını dinledik, çözüm yollarını istişare ettik.

Tevazu, samimiyet ve gayretle. Durmak Yok! Sarıseki Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi içerisinde devam eden Yeni Stadyum projemizi yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Hatay Milletvekilimiz, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanımız Sayın Hüseyin Yayman’ın vefat eden kayınbabası için taziye ziyaretinde bulunduk. Hatay’ımız için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.