VEKİL ŞAHİN’DEN 2023 MESAİSİ

VEKİL ŞAHİN’DEN 2023 MESAİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin aydınlık yüzü olan Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Hatay mesaisine yılbaşında da mola vermedi.

Hatay’ın çok sayıda ilçesinde polis, asker, itfaiye, zabıta ve sağlık ekiplerine yılbaşı ziyaretleri gerçekleştiren Vekil Şahin, pasta eşliğinde kurum çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.

Vekil Şahin bu kapsamda İskenderun Şehit Haydar Polis Merkezi Amirliği’ni, İskenderun Zabıta ekibini, Sarıseki Jandarma Karakol Komutanlığı’nı, Payas Merkez Karakol Amirliği’nde görevde bulunan polisleri, Payas 112 Acil Sağlık Merkezi’nde görevde olan sağlık çalışanlarını, Dörtyol trafik uygulama noktasında görevde olan Dörtyol Emniyet Müdürü ve görevli polis memurlarını, Payas İtfaiyesini, Dörtyol Bölge Trafik Amirliğini, Dörtyol 112 Acil Servisini, Dörtyol Zabıta Amirliğini, Dörtyol İtfaiye Müdürlüğünü, Dörtyol Karahasan Paşa Kışlası’nı ziyaret etti.

FEDAKAR PERSONELLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni yılda da görevlerine devam eden fedakar çalışanların yeni yıllarını kutlayarak hepsine görevlerinde başarı dileyen Şahin, tüm kurumlara pasta ikram etti. Kurum çalışanlarıyla birlikte pastaları kesen ve elleriyle ikram eden Şahin, tüm personellerle hatıra fotoğrafları da çekildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.