BAŞKAN HARPUTLUOĞLU’NDAN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

BAŞKAN HARPUTLUOĞLU’NDAN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığına atanan Mehmet Harputluoğlu yeni göreve gelmesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Harputluoğlu yayınladığı mesajında kardeşlik ve dayanışma çağrısı yaptı.

“Kıymetli Efendim,

Bir yandan 6 Şubat’ta aldığımız yaranın acısı her geçen gün içimizde büyürken diğer yandan hep birlikte bu kadim şehir Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldırabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Herbirimize düşen görev birbirimizin acılarının, kaygılarının, beklentilerinin ve umutlarının farkında olarak dayanışmayı, paylaşmayı ve kardeşliği büyütmektir.

Hafta içinde Partimizin Hatay İl Başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edildi.

Bu süreçte ben ve arkadaşlarım, inancı, düşüncesi, yaşam tarzı, partisi ne olursa olsun iyilikleri ve güzellikleri çoğaltmak isteyen her bir insanımızın eleştiri ya da öneri her türlü katkısına açığız.

Hatay’a yolu düşen, Hatay’da yaşayan herkesle, ilk fırsatta oturup çay içmek, yaşamı kolaylaştırmak güzelleştirmek için birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak isteriz.

Selam ve hürmetlerimle…” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.