HATAY’IN ACISI ÇOK BÜYÜK

HATAY’IN ACISI ÇOK BÜYÜK

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, milletin huzuruna giderek vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Seçimden sonra vatandaşlarla buluşmalarına devam eden Yayman’ın gündeminde deprem yaralarının sarılması var.İlçe buluşmaları kapsamında her gün farklı bir ilçede ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Yayman, vatandaşlardan çok büyük takdir topluyor.Önceki gün Kırıkhan’a bağlı İçada, Çiloğlan, Kızılkaya, Mahmutlu ve Özkızılkaya Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada sorunlar tek tek masaya yatırıldı.Buluşmada Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçe teşkilatı ve ilgili kurum müdürlerinde hazır bulundu. Milletvekili Yayman, ilk olarak vatandaşların sorularını ayrı ayrı dinleyerek not aldı.

VATANDAŞIN SORUNLARINA ANINDA ÇÖZÜM

Milletvekili Yayman, vatandaşın sorunlarını dinledi. Çözümü hemen yapılabilecek durumda olanlarla ilgili kurum amirlerini arayan Yayman, vatandaşın sorununun giderilmesini sağladı. Diğer konular ile ilgili notlarını da alan Yayman, vatandaşlara çözüm için çabalayacağının sözünü verdi. Alan yaylasında vatandaşların yol talebi üzerine yolun yapılması için yetkilileri arayan Yayman, içişleri Bakanlığı üzerinden yapılacağı sözünü aldı.

MİLLETİN DERDİ BENİM DERDİMDİR

Kırıkhanlı hemşerileriyle hasret gideren Milletvekili Yayman, milletin derdi benim derdimdir, seçimden seçime değil daima milletimizin hizmetindeyiz ifadelerini kullandı. Depremin merkez üssünün Hatay olduğunu belirten yayman, Hatay’ımız çok büyük acılar çekti. Bu yaraları beraber saracağız. Ne yapacaksak beraber yapacağız sözlerini kullandı.Milletvekili Yayman Deprem sürecinden bu yana sürekli yanlarında olduğu vatandaşlardan büyük teveccüh gördü.

Yayman, gerçekleşen toplantılara katılan tüm hemşerilerine teşekkür ederek Hatay’a hizmet için durmadan, yorulmadan çalışacağına söz verdi. Vatandaşlar da ilgi ve alakalarından dolayı Milletvekili Yayman’a teşekkürlerini sundular.Belediye Başkanı Ayhan yavuz ise depremde yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek milletin hizmetinde olduğunu belirtti. İlçe başkanı Erdal Çelik ise yapılan hizmetler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve milletvekili yayman’a teşekkür ederek “yaparsa AK Parti yapar” sözü doğrultusunda şehrimiz için eser üretmeye devam edeceğiz dedi..Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.